PONTA: "Unul a ajuns vicepresedinte PD-L, unuia i s-a dat vama din Botosani"

PONTA: "Unul a ajuns vicepresedinte PD-L, unuia i s-a dat vama din Botosani"

 VICTOR PONTA  realitatea.net

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a explicat declaratiile facute in cursul zilei de miercuri, din care reiesea ca ar fi oferit ceva parlamentarilor Puterii, pentru a vota motiunea de cenzura.

Ponta declarase ca a avut discutii cu mai multe persoane, care i-au strans mana si "au primit ceea ce trebuia". Insa, miercuri seara, la Realitatea TV, Ponta a declarat ca deputatul PD-L Gelu Visan, care l-a acuzat de oferirea de mita unor parlamentari, a inteles gresit.

"Am spus foarte clar. Mi-au strans mana si au spus ca voteaza pentru tara. Intre timp, unul a ajuns vicepresedinte PD-L, unuia i s-a dat vama din Botosani, altuia i s-a semnat contractul de IT", a explicat Ponta.

Presedintele PSD a adaugat ca nu i se pare corect sa povesteasca ce a discutat cu o alta persoana in biroul sau, insa ca are impresia ca a fost tras pe sfoara.

"Eu incep sa am impresia ca am fost trasi pe sfoara. Am vorbit si cu Dl. Antonescu (Crin Antonescu, presedintele PNL - n.r.) si cei mai multi au vorbit si cu el. Cred ca cei mai multi au vorbit cu noi si pe urma s-au dus la PD-L, au spus ca au vorbit cu noi si au intrebat ce li se da, ca altfel voteaza", a comentat Ponta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
16

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
173

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
124

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...