Super transfer făcut de FC Botoșani! Andrei Dragu vine să joace sub comanda lui Marius Croitoru

Super transfer făcut de FC Botoșani! Andrei Dragu vine să joace sub comanda lui Marius Croitoru

FC Botoșani a dat o lovitură pe piața transferurilor. Andrei Dragu (Viitorul, Pandurii Târgu-Jiu) a semnat cu FC Botoșani din postura de jucător aflat în ultimele 6 luni de contract și va evolua din vară sub comanda lui Marius Croitoru, conform ziare.com.

La 21 de ani, Dragu a avut un sezon de excepție în liga secunda, echipa sa, Viitorul Pandurii Tg Jiu este pe locul 2 în clasament, cu șanse mari la promovare.

Fundașul stânga a fost adus de patronul Nicolae Sarcina la Energeticianul, așa cum se numea echipa pe vremea aceea, de la juniorii echipei Pandurii Târgu Jiu.

Omul de afaceri din Gorj a crezut atât de mult în calitățile lui Dragu încât i-a făcut un contract beton și i-a pus o clauza de 1 milion de euro.

Fotbalistul gorjean a intrat în ultimele șase luni de angajament și nu a mai vrut în ruptul capului să prelungească înțelegerea cu Viitorul Pandurii.

De acest lucru a profitat și FC Botoșani, care l-a semnat acum și îl va avea pe Dragu la dispoziție din vară.

Este o lovitură grea pentru patronul echipei din Târgu Jiu, mai ales că afaceristul se așteapta să scoată bani frumoși pe Dragu și, în plus, îl considera un jucător indispensabil pentru echipa din Gorj.

Andrei Dragu, un tânăr fotbalist talentat, născut și crescut în orașul lui Brâncuși, a făcut junioratul la Pandurii Tg Jiu, însă nu a apucat să joace în prima ligă până acum.

Anul trecut, viitorul fotbalist de la FC Botoșani a reușit driblingul sezonului în Liga 2. 

E a doua lovitură data de FC Botoșani în doar două zile, după transferul lui Bogdan Racovițan de la Dijon.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
33

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
181

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
316

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...