Riscă să fie dat afară: "I-am spus că-i dăm mai puțini bani!" Ce se întâmplă cu jucătorul de la FC Botoșani!

"Nici noi nu mai putem sa il tinem la Botosani pe aceleasi conditii financiare pe care le are acum. Gigi ii plateste o treime din salariu, iar noi cea mai mare parte din bani. Daca el va accepta un salariu mai mic din partea noastra atunci il vom tine la Botosani, daca nu..."

Riscă să fie dat afară: "I-am spus că-i dăm mai puțini bani!" Ce se întâmplă cu jucătorul de la FC Botoșani!

   Foto: sport.ro

Vlad Achim a ajuns intr-o situatie extrem de neplacuta. Nedorit la FCSB, cea care l-a imprumutat pana la finalul contractului (vara lui 2019) la FC Botosani, Achim risca sa se desparta si de clubul moldovean.

Achim a cerut clubului sa fie lasat sa plece daca va primi o oferta. Potrivit Sport.ro, Achim castiga 12.000 de euro pe luna in acest moment.

"Noi l-am adus pe Achim la FC Botosani cu inima deschisa si am fost convinsi ca el o sa ne ajute sa ne calificam in play-off. Dar uitati ca nu am ajuns acolo, dar nici evolutiile lui Achim nu au fost foarte bune ca sa il faca pe acesta sa intre in atentia altor echipe.

Noi am avut cu Achim o intelegere clara. El este jucatorul nostru pana la finalul contractului sau cu FCSB, adica pe un an si jumatate. In vara trebuia sa il lasam sa plece la o alta formatie, dar faptul ca noi nu am ajuns in play-off a facut ca el sa nu primeasca nici o oferta pe adresa sa. Insa nici noi nu mai putem sa il tinem la Botosani pe aceleasi conditii financiare pe care le are acum. Gigi ii plateste o treime din salariu, iar noi cea mai mare parte din bani. Daca el va accepta un salariu mai mic din partea noastra atunci il vom tine la Botosani, daca nu, atunci o sa ne despartim. Nu stiu daca Steaua il vrea inapoi", a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...