Prunea continuă războiul cu Iftime: "Trebuie să batem la Botoşani! Jucătorii mei trebuie să răspundă pe teren acelui om care le-a luat banii!"

CSM Politehnica Iaşi dă semne de revenire pe acest final de an. După o serie neagră de şapte meciuri fără victorie, Iaşiul a legat două succese pe teren propriu, cu Craiova şi Chiajna, dar mai important decât punctele este faptul că jocul echipei lui Eugen Neagoe a căpătat o altă faţă.

Prunea continuă războiul cu Iftime: "Trebuie să batem la Botoşani! Jucătorii mei trebuie să răspundă pe teren acelui om care le-a luat banii!"

 Florin Prunea, la Botoșani  Foto: Ionuț Tăbultoc

 Echipa din Copou a făcut un joc pe alocuri foarte bun cu Concordia, pe un teren imposibil, iar acum ieşenii sunt încrezători că pot obţine şi prima victorie în deplasare după mai multe luni de secetă.

CSM Poli a câştigat un sigur meci pe teren străin în actuala stagiune, la Tg. Mureş, la începutul lunii august. Preşedintele Florin Prunea spune că echipa sa poate obţine cele trei puncte şi a făcut din nou apel la jucători să dea un răspuns pe teren finanţatorului clubului botoşănean.

„FC Botoşani este o echipă bună, care poate bate pe oricine, în special pe teren propriu, dar poate să şi piardă cu oricine. Noi trebuie să câştigăm acolo, nu avem ce să facem cu un punct. Mergem să facem un joc bun şi să câştigăm. S-a văzut şi în partida cu Chiajna, echipa este în revenire şi sper să continuăm cu o victorie la Botoşani. Trebuie să batem atât pentru situaţia din clasament, cât şi pentru orgoliul nostru. Sper ca băieţii să arate din nou caracter, personalitate şi să dea un răspuns pe teren acelui om de acolo care le-a luat banii din buzunar”, a declarat Florin Prunea, citat de Prosport.ro.

Oficialul din Copou nu înţelege de ce aproape toate echipele care primesc bani de la bugetele locale au rămas fără finanţare.

„Am spus încă de la începutul campionatului că sunt şanse mari ca unele echipe să se retragă din competiţie pe parcurs. Nu ştiu ce se va întâmpla la ASA sau Pandurii, am văzut şi eu declaraţii ale oficialilor celor două echipe. Sunt mai multe echipe cu probleme, nu doar acestea. Pentru mine este cam ciudat faptul că toate echipele care primesc bani de la primării au rămas brusc fără finanţare. Şi aproape toate în acelaşi timp. Nu ştiu ce se întâmplă”, a completat Prunea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...