FC Botoșani vrea sa facă bani cu AL-Mawas! Clubul a lansat o nouă linie de tricouri

FC Botoșani vrea sa facă bani cu AL-Mawas! Clubul a lansat o nouă linie de tricouri

AL-Mawas este poate cel mai iubit jucător de la FC Botoșani, altfel că oficialii clubului au început să vâneze potențialul de marketing al acestui jucător.

După ce au lansat un echipament cu fața jucătorului,  acum FC Botoșani a lansat și  o serie de tricouri suporter, cu semnatura sirianului.  50 de lei este prețul tricoului,  așa cum anunță clubul:

"Ca urmare a valului de simpatie care îl are în centrul atenției pe #MahmoudAlMawas, jucătorul momentului la FC BOTOȘANI, clubul nostru a pregătit o SURPRIZĂ DE PROPORȚII celor mai înfocați fani ai echipei.

După epuizarea stocului de tricouri cu numărul 9 puse la dispoziția fanilor imediat după debutul lui MAHMOUD AL MAWAS la FC Botoșani, clubul nostru va veni cu o nouă surpriză!

Începând de mâine, fanii FC BOTOȘANI pot achiziționa la un preț de 𝐃𝐎𝐀𝐑 𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐋𝐄𝐈 tricouri de colecție cu semnătura NOULUI STAR al echipei noastre!" se arata pe pagina de Facebook a clubului.

Stocurile sunt limitate. 2 goluri a înscris până acum sirianul în  România, iar ambele reușite au produs isterie în social-media.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
55

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
13

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
328

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...