Iftime își vinde cel mai bun jucător: ”E clar că dacă va pleca de la noi vom slăbi un pic, dar…”

Este transferul momentului. Unul dintre cei mai buni fotbaliști din Superliga e la un pas să semneze cu campioana Lituaniei.

Iftime își vinde cel mai bun jucător: ”E clar că dacă va pleca de la noi vom slăbi un pic, dar…”

Sebastian Mailat a primit o ofertă de transfer de la Zalgiris Vilnius. Oficialii lui FC Botoșani se află în negocieri cu campioana Lituaniei.

Mailat se află în continuare la pregătirile echipei FC Botoșani, dar ar putea să se despartă din clipă în clipă de formația moldovenilor.

Fotbalistul lui FC Botoșani s-a clasat în sezonul trecut al Superligii în topul golgheterilor pe locul trei, marcând 16 goluri. Pe primul loc a fost Dugandzic, 22 de goluri, iar pe poziția secundă s-a clasat Andrea Compagno, 20 de goluri.

Valeriu Iftime ar vrea să îl vândă în acest moment pe golgheterul său la un club din străinătate și speră să obțină pentru transferul său 1.000.000 – 1.500.000 de euro.


 

„Dacă îmi vor accepta cererea, îl voi lăsa să plece!”

Valeriu Iftime a confirmat pentru ProSport că are o ofertă concretă de la Zalgiris Vilnius pentru transferul lui Mailat.

„Este clar că Mailat a ajuns la un nivel care îi permite să joace la orice echipă cu pretenții din România, dar eu zic că el este gata să facă pasul la un club din străinătate. El acum se află la antrenamente cu noi și se pregătește foarte bine, dar este adevărat și ceea ce mă întrebați.

Am primit o ofertă concretă, nu vorbe, pentru Mailat. Este adevărat că echipa care mi-a trimis oferta scrisă pentru Mailat este campioana Lituaniei. Cei de acolo mi-au oferit o sumă, dar eu am cerut o altă sumă și acum suntem în negocieri. Aștept răspunsul lor. Mailat a crescut mult în valoare, iar eu am încredere că el o să facă față și la un club din străinătate. E clar că dacă va pleca de la noi vom slăbi un pic, dar suntem în discuții și pentru a întări echipa”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
205

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
267

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
182

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...