Play-Off la Botoșani: cum se îndeplinește obiectivul

Play-Off la Botoșani: cum se îndeplinește obiectivul

3 echipe se luptă în ultima etapă pentru ultimele două poziții de Play-Off. Botoșani, Clinceni și Chindia își joacă ultima șansă vineri, de la 20:30. Un loc în "BIG 6" aduce, pe lângă lipsa emoțiilor privind retrogradarea, stabilitate financiară. Diferența dintre ultimul loc de Play-Off și primul loc de Play-Out este de aproximativ 300.000€.

FC Botoșani se poate califica indiferent de rezultatul obținut în meciul cu Voluntari cu o singură condiție. Chindia sa piardă sau sa facă egal. Cu o victorie suntem 100% în Play-Off. Iata toate scenariile:

FC Botoșani joacă în deplasare cu FC Voluntari. Cu o victorie, Keyta și colegii lui sunt in playoff. Se califica și cu un egal, daca Clinceni pierde sau Chindia scoate doar un punct in ultima etapa. Daca elevii lui Croitoru pierd in ultima etapă, se califică doar dacă Chindia face maxim un punct.

Academica Clinceni o întâlnește pe Dinamo București. Ilfovenii sunt, de asemenea, la mana lor. Dacă câștiga, sunt în playoff. Se califica și in caz de egalitate, daca una dintre Botoșani sau Chindia nu câștiga în ultimul meci. Cu o înfrângere, se califică doar dacă Botoșani pierde sau Chindia face maxim un egal.

Chindia Târgovişte pare cea mai dezavantajată formație, înaintea ultimei etape. Joaca cu FC Argeș,  formație care are orgoliul ranit după ratarea calificării. Chindia e obligata sa câștige, dar chiar și asa nu este singura. Daca câștiga, trebuie ca una dintre Botoșani sau Clinceni sa nu câștige in ultima etapa. Orice alt rezultat in afara de victorie pentru Chindia ii elimina orice sansa de calificare echipei lui Emil Sandoi.

Egalitate la 3!

Exista un scenariu care va aduce toate cele 3 echipe la egalitate. Daca Clinceni și Botoșani își termina meciurile la egalitate, iar Chindia câștiga ultimul meci, se va face clasament in 3. Clinceni și Chindia ar avea castig de cauza, iar moldovenii lui Croitoru ar rămâne în afara playoff-ului.

Chindia este avantajata in caz de egalitate cu oricine. Academica Clinceni are avantaj, datorita meciurilor directe, in cazul în care va termina la egalitate doar cu Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
71

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
81

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...