Meciul zilei: FC Botoşani - CFR Cluj, ora 20.30

Meciul zilei: FC Botoşani - CFR Cluj, ora 20.30

FC Botoșani întâlnește astăzi pe CFR Cluj, în ultimul duel al etapei. Cu o victorie,  FC Botoșani ar reveni pe locul 5, în timp ce CFR Cluj ar deveni noul lider al campionatului în cazul în care ar reuși să obțină cele 3 puncte.

FC Botoşani - CFR Cluj 2-1: a fost ultima partidă pierdută de clujeni pe teren advers în Liga 1. Au urmat 14 victorii şi patru rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de patru ori au câştigat moldovenii, de 11 ori s-au impus clujenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu FC Botoşani gazdă: 9 meciuri - 4 victorii FC Botoşani - două remize - 3 succese CFR Cluj.

Întâia dispută a avut loc pe 21 iulie 2013, 0-0 pe terenul moldovenilor, partida consemnând şi debutul botoşănenilor în Liga 1.

Primul din cele 11 succese izbutite de clujeni s-a înregistrat pe 15 decembrie 2013, CFR - FC Botoşani 3-1.

13 decembrie 2015, FC Botoşani - CFR Cluj 2-1: prima victorie izbutită de formaţia moldavă în duelurile directe (Ngadeu, I. Fulop / Lopez).

Cea mai mare diferenţă de scor: 16 aprilie 2016, CFR Cluj - FC Botoşani 6-0, rezultat care a consemnat şi cea mai severă înfrângere suferită de gazdele din această rundă în Liga 1.

Cea mai recentă întâlnire directă: 17 octombrie 2020, CFR Cluj - FC Botoşani 2-1, goluri înscrise de G. Debeljuh, P. Vinicius, respectiv R. Fili.

Marius Croitoru vs Edward Iordănescu: două jocuri - două remize;

Edward Iordănescu vs FC Botoşani în Liga 1: 11 jocuri - 4 victorii - 5 remize - două înfrângeri.

Mediile de vârstă

FC Botoşani - 26 de ani;

CFR Cluj - 28 ani şi 8 luni.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...