Marius Croitoru, furios după eliminarea din Cupa României: "Să vină arbitrul în vestiar să vadă cum plâng jucătorii"

Marius Croitoru, furios după eliminarea din Cupa României: "Să vină arbitrul în vestiar să vadă cum plâng jucătorii"

FC Botoșani a părăsit Cupa României în faza optimilor de finală, în fața Universității Craiova, după un meci în care FC Botoșani a fost clar dezavantajată de arbitraj. Marcel Bârsan, centralul partidei a refuzat să acorde un penalty clar în minutul 9, deși era la 3 metri de fază.

„Ce aș putea să spun? Am avut și noi meciul nostru... Din păcate, alții își lasă amprenta, nu cei care ar trebui. Nu pot să cred că, fiind la trei metri de fază, zici că nu e fault. E prea mult!

Am jucat cu o echipă bună, pe care o respect și apreciez. Dar asta nu înseamnă că trebuie să faci ce a făcut arbitrul. Nu ai voie. Nu știu dacă s-ar fi schimbat meciul, dar dă ce e de dat!

Nu poți spune că nu vezi ce e la doi metri de tine. Mi-e greu să cred, mi-e greu să accept! Dacă nu e penalty, deși se lovesc genunchi în genunchi, ar trebuie ca noi și jucătorii să ne apucăm de altceva. 

Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Să vină arbitrul în vestiar ca să vadă cum plâng jucătorii. Accept să greșești și să fii poziționat prost, dar acum erai la doi metri de fază”, a spus Marius Croitoru la Look Sport.

Marcel Bârsan este un arbitru renumit ca un talisman al oltenilor. Cu el la centru,  FC Botoșani a reușit să câștige returul semifinalei Cupei României din 2018, scor 2-1, însă venea după o înfrângere cu 5-1 în tur.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

140 de ani fără August Treboniu Laurian

astăzi, 08:31
93

Se împlinesc 140 de ani de când August Treboniu Laurian s-a despărțit de cele lumești, în 1881, lăsând în urmă realizări ce vorbesc peste veacuri despre iubirea de ...

Revocarea botoșăneancei Renate Weber, tergiversată de negocierile din coaliţie

Luni, 1 Martie 2021
239

Revocarea Avocatului Poporului, adică a  botoșănencei  Renate Weber, e întârziată de negocierile din coaliția de guvernare, în condițiile în care partidele nu a...

Crește numărul de reacții adverse: 79 după vaccinul Pfizer, 96 după vaccinul AstraZeneca, în timp ce 19 sunt investigate

Luni, 1 Martie 2021
1097

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunțat că luni au fost vaccinați 32.149 de români și au fost înregistrate 179...