Marius Croitoru, furios după eliminarea din Cupa României: "Să vină arbitrul în vestiar să vadă cum plâng jucătorii"

Marius Croitoru, furios după eliminarea din Cupa României: "Să vină arbitrul în vestiar să vadă cum plâng jucătorii"

FC Botoșani a părăsit Cupa României în faza optimilor de finală, în fața Universității Craiova, după un meci în care FC Botoșani a fost clar dezavantajată de arbitraj. Marcel Bârsan, centralul partidei a refuzat să acorde un penalty clar în minutul 9, deși era la 3 metri de fază.

„Ce aș putea să spun? Am avut și noi meciul nostru... Din păcate, alții își lasă amprenta, nu cei care ar trebui. Nu pot să cred că, fiind la trei metri de fază, zici că nu e fault. E prea mult!

Am jucat cu o echipă bună, pe care o respect și apreciez. Dar asta nu înseamnă că trebuie să faci ce a făcut arbitrul. Nu ai voie. Nu știu dacă s-ar fi schimbat meciul, dar dă ce e de dat!

Nu poți spune că nu vezi ce e la doi metri de tine. Mi-e greu să cred, mi-e greu să accept! Dacă nu e penalty, deși se lovesc genunchi în genunchi, ar trebuie ca noi și jucătorii să ne apucăm de altceva. 

Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Să vină arbitrul în vestiar ca să vadă cum plâng jucătorii. Accept să greșești și să fii poziționat prost, dar acum erai la doi metri de fază”, a spus Marius Croitoru la Look Sport.

Marcel Bârsan este un arbitru renumit ca un talisman al oltenilor. Cu el la centru,  FC Botoșani a reușit să câștige returul semifinalei Cupei României din 2018, scor 2-1, însă venea după o înfrângere cu 5-1 în tur.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
60

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
45

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
118

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...