Marius Croitoru, furios după eliminarea din Cupa României: "Să vină arbitrul în vestiar să vadă cum plâng jucătorii"

Marius Croitoru, furios după eliminarea din Cupa României: "Să vină arbitrul în vestiar să vadă cum plâng jucătorii"

FC Botoșani a părăsit Cupa României în faza optimilor de finală, în fața Universității Craiova, după un meci în care FC Botoșani a fost clar dezavantajată de arbitraj. Marcel Bârsan, centralul partidei a refuzat să acorde un penalty clar în minutul 9, deși era la 3 metri de fază.

„Ce aș putea să spun? Am avut și noi meciul nostru... Din păcate, alții își lasă amprenta, nu cei care ar trebui. Nu pot să cred că, fiind la trei metri de fază, zici că nu e fault. E prea mult!

Am jucat cu o echipă bună, pe care o respect și apreciez. Dar asta nu înseamnă că trebuie să faci ce a făcut arbitrul. Nu ai voie. Nu știu dacă s-ar fi schimbat meciul, dar dă ce e de dat!

Nu poți spune că nu vezi ce e la doi metri de tine. Mi-e greu să cred, mi-e greu să accept! Dacă nu e penalty, deși se lovesc genunchi în genunchi, ar trebuie ca noi și jucătorii să ne apucăm de altceva. 

Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Să vină arbitrul în vestiar ca să vadă cum plâng jucătorii. Accept să greșești și să fii poziționat prost, dar acum erai la doi metri de fază”, a spus Marius Croitoru la Look Sport.

Marcel Bârsan este un arbitru renumit ca un talisman al oltenilor. Cu el la centru,  FC Botoșani a reușit să câștige returul semifinalei Cupei României din 2018, scor 2-1, însă venea după o înfrângere cu 5-1 în tur.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: SPAIME. De Claudia Mitră

Sâmbătă, 12 Iunie 2021
130

Orele serii aduc o nouă poezie în paginile publicație noastre. Le selectăm aleatoriu, indiferent dacă vin de la poeți cu nume sau doar de la cei care doar încearcă să-și exprime se...

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

Sâmbătă, 12 Iunie 2021
203

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

Sâmbătă, 12 Iunie 2021
1812

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...