Liviu Ciobotariu: "Știu că am o echipă de gladiatori, luăm salopetele pe noi, ne ascuțim crampoanele și mergem la luptă"

Liviu Ciobotariu: "Știu că am o echipă de gladiatori, luăm salopetele pe noi, ne ascuțim crampoanele și mergem la luptă"

Aflați în fața celei mai mari performanțe din istoria clubului, accederea în premieră în play-off-ul Ligii I, jucătorii FC Botoșani fac apel la publicul local să vină într-un număr cât mai mare și să-i susțină duminică de la ora 17:00 în duelul cu Gaz Metan Mediaș.

Tehnicianul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, recunoaște că este vorba despre un meci foarte important pentru gruparea din Botoșani, dar se bazează pe jucătorii săi.

"Un joc foarte greu pentru noi, cu miză mare. Au mai rămas, de fapt, doar două jocuri pentru noi de disputat în acest mini-retur. Trebuie să rămânem concentraţi pe ceea ce avem de făcut. Suntem aproape de a realiza un vis pe care ni-l dorim cu toţii, acela de a termina în primele şase. Presiune a fost la toate meciurile, însă este clar că în momentul în care ţi-au câştigat o poziţie, şi aici mă refer la locul şase, care duce la play-off, presiunea este mult mai mare. Eu am discutat şi cu jucătorii. Nu trebuie să fim tracasaţi. Trebuie să ne comportăm exact cum ne-am comportat şi până acum, să ne antrenăm foarte bine. Suntem conştienţi că, cu o eventuală victorie, putem să sperăm mult mai mult la ceea ce ne dorim, adică o clasare în primele şase locuri. Suntem concentraţi, suntem pregătiţi pentru acest joc. Adversarul pe care o să îl întâlnim este o echipă bună, o echipă cu un antrenor bun, Edi Iordănescu, care aşează foarte bine echipa în teren. Sunt convins că această echipă va veni foarte motivată la noi şi noi trebuie să răspundem pe măsură. Jucăm acasă, jucăm în faţa propriilor suporteri, avem nevoie de ei la stadion. Eu personal mi-aş dori să fie cât mai multă lume, cât mai mulţi suporteri de-ai noştri pentru a ne încuraja. Avem nevoie de ei ca al 12-lea jucător".

"Din păcate pentru noi, avem ceva probleme de efectiv. Rodriguez este suspendat, Holzmann este accidentat, nu îl putem utiliza. Probleme mari cu Ongenda, Fabrini, Fulop are şi el ceva probleme. Suntem într-o situaţie delicată, dar sunt convins că cei care vor juca îşi vor face datoria, pentru că sunt jucători buni, sunt jucători pe care mă bazez. Suntem conştienţi de importanţa acestui joc, dar am un grup unit, am o echipă de caracter. Am muncitor foarte mult ca să ajung aici. Vrem să avem continuitate. Vrem să rămânem acolo, pentru că este munca noastră, munca tuturor. Ne dorim să realizăm o performanţă care nu a mai fost realizată aici la Botoşani, să termini în primele şase locuri. Totul depinde de determinarea noastră, dar aici nu îmi fac probleme".

"Important este ca la ora jocului să avem susţinerea suporterilor şi vom da tot ce este mai bun să câştigăm acest joc. Pentru mine lucrurile sunt clare. Mai sunt două jocuri, trebuie să obţinem şase puncte care să fim 100% în obiectiv, adică pe locul şase".

"Cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm jocul, nu să aşteptăm rezultatele, iar jucătorii ştiu chestia asta. Dacă o să mă avantajeze alte rezultate, este altă problemă, dar noi suntem concentraţi 100% concentraţi să câştigăm meciul de duminică. Va fi un meci dificil pentru noi având în vedere frământările. Avem suspendări, accidentări…" (fcbotosani.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
496

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
155

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...