Simona Halep, învinsă în sferturile de finală de la Dubai

Simona Halep, învinsă în sferturile de finală de la Dubai

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Dubai de elvetianca Belinda Bencici (45 WTA). Sportiva noastra a cedat dupa un meci de mare lupta, scor 6-4, 4-6, 2-6. Partida a durat mai bine de doua ore si a fost de mare intensitate.

Simona a avut un start greoi de meci, dar a revenit si a reusit sa castige primul set cu 6-4. Din setul secund, serviciul a inceput insa sa o lase, iar dublele-greseli s-au tinut lant (13 in acest meci) . A fost probabil meciul in care Simona a servit cel mai prost de cand a ajuns in elita tenisului.

Bencici s-a agatat de fiecare minge, a returnat intr-un ritm ametitor si a determinat-o astfel pe Simona sa greseasca mai mult, trimitand meciul in decisiv.

Simona a acuzat probleme fizice in decisiv si a parut sleita de puteri, chiar daca a luptat desi era vizibil afectata. Bencici a profitat totusi de minusurile sportivei noastre si a castigat setul decisiv cu 6-2.

Pentru Simona, acesta a fost al noualea meci in ultimele 12 zile, ceea ce explica in mare masura problemele fizice pe care le-a avut.

Bencici, in schimb, se va duela in semifinale cu invingatoarea dintre Elina Svitolina si Carla Suarez Navarro. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
32

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
402

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
148

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...