Fotbalistul de la FC Botoșani care a refuzat transferul în Arabia Saudită: "Nici n-a vrut să audă, preferă să rămână în România"

Un fotbalist din Liga 1 a refuzat in aceasta iarna sa faca pasul spre campionatul Arabiei Saudite, desi ar fi primit mult mai multi bani.

Fotbalistul de la FC Botoșani care a refuzat transferul în Arabia Saudită: "Nici n-a vrut să audă, preferă să rămână în România"

 Agentul Florin Manea sustine ca a venit cu o oferta tentanta din punct de vedere financiar pentru Diego Fabbrini, atacatul celor de la FC Botosani, numai ca italanul nici n-a vrut sa auda de ea.

Manea spune ca ii va cauta totusi echipe lui Fabbrini, insa in campionatele din Europa, acolo unde acesta ar fi dispus sa se transfere.

"Fabrrini a refuzat o oferta din Arabia. Nu la nivelul lui Stanciu, dar totusi primea 8-900.000 de euro. Prefera sa ramana in Romania sau sa plece in alta parte. El crede ca poate juca in cupele europene. Deocamdata totul sta pe loc. Am vazut ca s-a scris ca CFR si FCSB sunt interesate de el, dar nimeni de acolo n-a venit cu vreo oferta. Sunt discutii in Rusia, acolo se inchide mai tarziu perioada de transferuri. El si-ar dori sa ramana in Romania.

Sotia lui chiar spunea ca nu vrea sa plece din Romania, ca-i place tara noastra. Isi doreste si el sa castige bani, dar pentru el importanta e familia. Nici n-a vrut sa auda de Arabia Saudita. Poate doar daca ar fi dat arabii vreo 2 milioane de euro", a declarat Florin Manea pentru gsp.ro.

Diego Fabbrini are 28 de ani si a ajuns la Botosani dupa o cariera plina, in care a trecut pe la echipe ca Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia sau Oviedo.

Nicusor Stanciu, unul dintre cei mai buni fotbalisti romani, a ales sa mearga in Arabia Saudita la numai 25 de ani, el fiind cumparat de Al Ahly cu 10 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...