FC Botoşani - U Craiova 2-1. Ploaie, ninsoare şi goluri la debutul lui Ciobotariu pe banca FC Botoșani!

FC Botoşani - U Craiova 2-1. Ploaie, ninsoare şi goluri la debutul lui Ciobotariu pe banca FC Botoșani!

Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei FC Botoşani. Pe o ploaie torenţială, transformată pe final în ninsoare, moldovenii au marcat în prima repriză cele două goluri care au însemnat 3 puncte. A fost prima victorie pentru FC Botoşani din 21 octombrie încoace!

Diego Fabbrini a marcat primul, după o acţiune individuală de toată frumuseţea, finalizată printr-o execuţie de mare fotbalist. Şi al doilea gol al gazdelor a fost spectaculos. Fulop, revenit în formula de start a botoşănenilor, a sosit primul la întâlnirea cu mingea şi l-a păcălit pe portarul oaspeţilor, Mirko Pigiliacelli. Execuţia mijlocaşului a fost inspirată, dar spectaculozitatea golului s-a născut din tehnica lui Mihai Roman, a cărui centrare din ”rabona” a fost decisivă. 

La pauză, FC Botoşani a condus cu 2-0 şi l-a obligat pe Devis Mangia să schimbe abordarea. După 45 de minute fără şut pe spaţiul porţii lui Eduard Pap, oltenii au ieşit de la cabine cu o altă atitudine. Italianul a mutat ofensiv şi a renunţat la un fundaş pentru a-l introduce pe Roque Meza. Paraguayanul a fost o mutare inspirată, pentru că a reuşit să mute jocul din ce în ce mai des în terenul de ţintă advers.

Oltenii au beneficiat în repriza secundă de 9 lovituri de colţ, iar la una dintre ele, Mateiu a reluat cu capul în poartă şi a redus din handicap. A fost golul care a dat şi mai multă culoare unui final de meci, care din păcate a adus doar ocazii la ambele porţi, nu şi goluri. 

FC Botoşani s-a impus la final cu 2-1, face 19 puncte şi etapa viitoare merge să evolueze împotriva Astrei, echipă antrenată de Costel Enache, fostul său antrenor. Craiova rămâne pe patru şi joacă în etapa viitoare acasă cu Dunărea Călăraşi.

Telekomsport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...