FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

În partida tur, CSU Craiova a câștigat categoric, scor 5-1, partida disputată pe teren propriu cu FC Botosani, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Returul se va juca astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

"E un meci la care trebuie să fim foarte atenţi, pentru că avem multe exemple în acest sezon că orice se poate întâmpla. Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să câştigăm şi nu să jucăm la aşteptare, să vedem cum decurge jocul, pentru că nu e o mentalitate bună”, a afirmat antrenorul de la CSU Craiova, Devis Mangia.

La Botoșani, antrenorul Costel Enache pare dispus să joace până la capăt șansa, chiar dacă recunoaște faptul că are nevoie de o minune și de "o conjunctură incredibil de favorabilă" în meciul cu CSU Craiova. 

"Nu știu cât de mari sunt șansele noastre, pare aproape imposibil duelul de mâine (astăzi, nota red.), dar atâta timp cât s-au mai întâmplat minunății în lumea fotbalului, avem și noi dreptul să sperăm la așa ceva. Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă pentru a putea depăși și a ne crea o performanță inedită. Să sperăm că lucrurile vor fi așa cum ne dorim. Ne forțează situația, vom încerca să fim mai ofensivi, să ajungem rapid la poartă, să ne creăm cât mai multe situații de poartă, dar în același timp trebuie să fim atenți, pentru că orice gol primit reduce aproape în totalitate șansele. Trebuie să fim realiști, Craiova nu este o echipă pe care să o bați așa simplu și cu o diferență foarte mare. Craiova este într-un moment bun, o echipă foarte puternică, echilibrată, o echipă care în ultimul timp primește foarte greu goluri", a spus antrenorul FC Botosani, Costel Enache.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
442

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...