Costel Enache roagă suporterii să fie alături de Cristina Lipan: "Soția colegului nostru trece printr-o perioadă foarte grea!"

Costel Enache roagă suporterii să fie alături de Cristina Lipan: "Soția colegului nostru trece printr-o perioadă foarte grea!"

Suporterii care doresc să o ajute pe Cristina Lipan o pot face la partida din semifinala Cupei României dintre FC BOTOSANI și CS U CRAIOVA, în urnele special amenajate pe stadionul Municipal și la casa de bilete sau donând în contul deschis pe numele ei.

”Din păcate în cadrul clubului avem necazuri, se poate întâmpla în viață, e foarte dureros, probabil toți avem în jurul nostru situații mai neplăcute sau grele, așa cum are colegul nostru Dan Lipan. Este o campanie și vă rugăm să fiți alături de noi. Cristina, soția colegului nostru, trece printr-o perioadă foarte grea, este la o clinică în Turcia cu probleme foarte mari, cu costuri de tratament pe care nu le putem susține, așa că participarea este una binevenită”, a declarat antrenorul principal Costel Enache, conform fcbotosani.ro.

LIPAN CRISTINA ELENA 
RO92BTRL00701201D04297XX, deschis la Sucursală Transilvania, Botoșani

Citeste si DĂRUIEȘTE VIEȚII O ȘANSĂ! O botoșăneancă, mamă a doi copii minori, are nevoie de sprijinul nostru!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
427

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
434

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
253

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...