FC Botoșani joacă astăzi împotriva echipei lui Costel Enache: "Enache ne cunoaște, dar noi am schimbat stilul de joc"

FC Botoșani joacă astăzi împotriva echipei lui Costel Enache: "Enache ne cunoaște, dar noi am schimbat stilul de joc"

Astra Giurgiu şi FC Botoșani se vor întâlni astăzi, 3 decembrie 2018, în etapa a 17-a a Ligii 1 Betano, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, de la ora 20:00. 

Înaintea partidei din etapa a 17-a contra formației Astra Giurgiu, Cătălin Golofca spune că echipa sa va juca împotriva fostului antrenor Costel Enache, dar că asta nu înseamnă neapărat un avantaj pentru Astra, întrucât "am schimbat stilul de joc".  

"Ne dorim foarte mult să facem rocada cu Astra în clasament, suntem într-un moment foarte bun, am câștigat un meci cu un adversar foarte puternic, ne-am pregătit bine săptămâna asta chiar dacă condițiile nu sunt așa cum vrem, și mergem la Giurgiu să ne luptăm pentru cele trei puncte. Enache ne cunoaște, dar noi am schimbat stilul de joc după venirea lui Mister. Cu domnul Costel jucam mai mult pe contraatac, acum încercăm să jucăm mai mult fotbal, să pasăm mingea, să ținem mai mult de ea și cred că vom face un rezultat bun. Egalul din tur nu mai contează, acum e alt meci, s-au schimbat antrenorii, dar trebuie să ne pregătim bine și să mergem acolo să câștigăm. Nu cred că e diferență mare între noi, se vede și în clasament. Mi-e foarte dor de gol, nu am marcat de mult timp, am o frustrare, dar ce pot să fac decât să mă pregătesc, să intru și să-mi fac treaba cât mai bine", a declarat, potrivit fcbotosani.ro, Cătălin Golofca.

La rândul său, atacantul FC Botoșani, Lorand Fulop, crede că între cele două echipe există o diferență de valoare și că șansele echipei sale sunt mari. 

"Nu cred că se poate vorbi de o favorită pentru că suntem la un punct diferență de ei, poate o mică diferență la valori, la buget, la jucători, dar dacă ne luptăm ca și cu Craiova avem șanse mari. Suntem montați pe acest joc să luăm cele trei puncte, care sunt foarte importante. Când am intrat pe teren nu m-am gândit că o să joc cinci, zece sau nouăzeci de minute, cât pot să alerg, cât să joc. Când nu mai pot ridic mâna și cer schimbare”, a declarat Lorand Fulop, atacantul FC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
432

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
150

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
99

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...