Dorit de Becali la FCSB, un jucător de la FC Botoșani e sincer: "Să ia pe cineva mai tânăr!"

"Da, e de la Botoșani, dar nu ghiciți niciodată, pentru că este o invenție de a mea, acest jucător. S-a remarcat prin viteză, tehnică, prin toate, mie îmi place foarte tare..."

Dorit de Becali la FCSB, un jucător de la FC Botoșani e sincer: "Să ia pe cineva mai tânăr!"

Nu doar Olimpiu Moruțan ar fi o țintă pentru FCSB, de la FC Botoșani. Mihai Roman a aflat de interesul roș-albaștrilor pentru el, însă fostul rapidist a făcut o declarație surprinzătoare, la finalul meciului pierdut de echipa sa cu FCSB, scor 0-3, relatează digisport.ro.

"Îi mulțumesc lui Becali, dar FCSB ar face mai bine să cumpere un jucător mai tânăr. Le mulțumesc pentru ofertă, dar mă simt bine aici, la Botoșani", a fost sincer jucătorul ajuns acum la 33 de ani.

În vârstă de 33 de ani, Roman poate evolua atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă a atacului. Acesta a fost crescut de Suceava și vândut la Brașov în 2007. De acolo a ajuns la Rapid, de unde a făcut pasul către Toulouse.

Roman, care a suferit mai multe accidentări grave în carieră, a ajuns la Botoșani în 2016, liber de contract după despărțirea de francezi.

"Unul dintre ei, nu vreau să vi-l zic, este bun, dar nu are rost să dau acum detalii, pentru că este de la Botoșani. Nu vă dați seama niciodată despre cine este vorba. Da, e de la Botoșani, dar nu ghiciți niciodată, pentru că este o invenție de a mea, acest jucător. S-a remarcat prin viteză, tehnică, prin toate, mie îmi place foarte tare”, a spus recent Gigi Becali, cu referire la Roman.

300.000 de euro este cota lui Roman, conform transfermarkt.de.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...