Astra Giurgiu -FC Botoșani 1-1. Rămânem în cărți pentru Play-Off

Astra Giurgiu -FC Botoșani 1-1. Rămânem în cărți pentru Play-Off

FC Botoșani și Astra s-au întâlnit într-un meci considerat ca o finală pentru Play-Off pentru ambele echipe. Meciul se anunță unul echilibrat, însă starea gazonului, împreună cu ploaia puternică de la Giurgiu vor reduce din spectacolul partidei.

Prima acțiune importantă a partidei a avut loc în minutul 25, când bosniacul Krpic a tras cu capul din 6 metri, însă Pap a respins, arătând că deși nu a evoluat în ultima perioadă acesta este încă un portar de calitate. Astra rămâne în ofensivă câteva minute.

Meciul a continuat echilibrat, iar FC Botoșani a ratat o ocazie importanta prin Camara. În minutul 39, Răduț a trimis cu capul în bară.

FC Botoșani deschidea scorul în minutul 43, după o fază neașteptată. Florescu a executat o lovitură liberă, iar Chindriș a recentrat către Enriko Papa, care a șutat din marginea careului sub bara porții lui Lazar.

Avantaj la cabine pentru FC Botoșani, după eurogolul lui Papa. Scor 1-0.

Astra reușea egalarea în minutul 79, după o fază fixa, Mattia Montini punctând cu capul. Cu 10 minute rămase, FC Botoșani încă speră la o victorie.

Nu a mai fost timp de goluri, astfel că FC Botoșani și Astra și-au împărțit punctele. FC Botoșani rămâne fără victorie pe terenul Astrei, de la promovare.

Echipa lui Marius Croitoru poate părăsi locurile de Play-Off, dacă FC Argeș o învinge pe Academica Clinceni. În următoarele două etape, FC Botoșani le întâlnește pe Viitorul și Voluntari.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
1

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
48

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
234

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...