Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

Nici transportatorii nu sunt mulţumiţi de politicile fiscal- bugetare pe care Executivul Tudose intenţionează să le implementeze, astfel că se pregătesc de proteste. Transportatorii botoşăneni se vor afla în Bucureşti la începutul lunii viitoare, într-un protest menit să atragă atenţia Guvernului asupra problemelor care se agravează de la zi la zi.

Marii transportatori botoşăneni se pregătesc de proteste în Capitală

După protestele cu care s-a confruntat Guvernul chiar miercuri, se anunţă alte acţiuni prin care românii din diferite domenii încearcă să atragă atenţia asupra faptului că problemele cu care se confruntă de ani de zile devin tot mai greu de suportat.

Transportatorii şi-au anunţat intenţia ca pe 3 noiembrie să se adune în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a semnala Executivului efectele pe care le au moficirăile legislative din domeniile Fiscal şi Transporturi. Ca atare, două- trei mii de persoane, reprezentând Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), vor ajunge în Piaţa Victoriei din întreaga ţară, inclusiv din Botoşani.

Marian Apetrei, administratorul unei firme de transport din Botoşani, susţine că programul manifestării se va definitiva în următoarele zile.

"Avem o mulţime de probleme pe care le rostologim de la guvern la guvern, de câţiva ani, şi nu reuşim să o scoatem la capăt. Acciza este doar una dintre ele dar ne loveşte în mod direct. A fost scoasă la sfârşitul lui 2016 şi acum au băgat-o din nou. În toate ţările europene se recuperează, mai ales dacă e vorba de transport autorizat marfă sau persoane, numai la noi nu, nu ne bagă nimeni în seamă. De aceea ne mobilizăm", susţine Marian Apetrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deca: Nu a fost modificat calendarul examenelor naţionale

astăzi, 18:20
23

Examenele naţionale îşi păstrează calendarul, în condiţiile în care cadrele didactice se întorc de săptămâna viitoare în sălile de clasă, în caz cont...

Boloş: Încărcăm o nouă tranşă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente şi mese calde, de la 15 iunie

astăzi, 18:16
25

O nouă tranşă de 250 de lei va fi încărcată, de la 15 iunie, pe cardurile pentru alimente şi mese calde, astfel că se vor transfera 600 milioane de lei către toţi cei 2,4 milioane de be...

Cod galben de inundații pe râul Jijija și afluenții săi

astăzi, 17:55
35

Hidrologii au anunțat că, există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit cod Galben până astăzi, la ora 24.00. Fenomenele prognozate su...