Sute de botoșăneni au protestat în Piața Revoluției față de măsurile Guvernului. Galerie Foto - Video

Sute de botoșăneni au protestat în Piața Revoluției față de măsurile Guvernului. Galerie Foto - Video

   Foto: Ionuț Iosub

Peste 300 de botoșăneni au început astăzi un protest în fața prefecturii județului Botoșani, față de înăsprirea măsurilor impuse de Guvernul Cîțu, pe perioada stării de alertă din România.

Protestul a început la ora 17.00, în urma distriburii masive a invitației de solidaritate la protest pe rețelele de socializare.

Până în jurul orei 18.00 deja erau adunate peste 500 de persoane în Piața Revoluției din fața Prefecturii și a Primăriei municipiului Botoșani.

“Demisia Cîțu”, “Demisia Arafat”, “Jos Guvernul” sau “Libertate” sunt doar câteva dintre sloganurile strigate de manifestanții prezenți, manifestanți care până în acest moment au avut un comportament mai mult decât decent în relația cu autoritățile.

Protestul pașnic a fost deturnat de un grup de suporteri, care au aruncat în forțele de ordine cu fumigene și au dat foc la mai multe măști, însă jandarmeria s-a mulțumit doar să stângă focul și să dialogheze cu mulțimea, fără a încinge spiritele.

Puțin după ora 18.00, cei aproape 1000 de menifestanți adunați au părăsit Piața Revoluției, iar protestul s-a mutat, în grupuri, pe străzile din municipiul Botoșani,

Imaginile pot fi urmărite aici dar și LIVE pe pagina de Facebook a ziarului nostru, urmând acest LINK












































 

 

 

Spune-ne opinia ta