Modificare spectaculoasă în platforma de vaccinare anti-COVID: Cei care au conturi pot programa până la 1.000 de persoane

Modificare spectaculoasă în platforma de vaccinare anti-COVID: Cei care au conturi pot programa până la 1.000 de persoane

Secretarul de stat Andrei Baciu a anunțat, astăzi, că persoanele care au conturi pe platforma de vaccinare anti-Covid pot programa până la 1.000 de persoane.

Într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, Andrei Baciu a explicat că platforma de vaccinare a fost modificată, așa că cei care nu se pricep la calculatoare pot apela la cei care și-au făcut deja un cont să îi ajute să se planifice și să se vaccineze.

“În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane.  Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”, a scris secretarul de stat Andrei Baciu pe contul său de socializare.

 

Spune-ne opinia ta