Durere și tristețe la Ambulanța Botoșani, la moartea medicului Nicușor Curteanu: ”Dispariția lui lasă un mare gol în inimile noastre”

Medicul Nicușor Curteanu s-a stins fulgerător, marți seara, la vârsta de 68 de ani. Familia a sunat la 112, însă colegii doctorului, sosiți urgent, nu au mai putut face nimic.

Durere și tristețe la Ambulanța Botoșani, la moartea medicului Nicușor Curteanu: ”Dispariția lui lasă un mare gol în inimile noastre”

Colectivul Serviului Județean de Ambulanță Botoșani își exprimâ regretul si profunda tristețe pentru dispariția medicului Nicușor Curteanu.

”Gândurile noastre se îndreaptă spre familie, prieteni și toți cei apropiați lui. Nicușor Curteanu a fost un medic cu o personalitate deosebită, un bun coleg si prieten, dispariția lui lasă un mare gol în inimile noastre, ale tuturor colegilor din Ambulanță!

În aceste momente de adâncă tristețe, transmitem îndoliatei familii și tuturor celor apropiați sufletului său, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe! Nu te vom uita nicioadată, Domnule Doctor, Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii medicului Nicușor Curteanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
235

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
208

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
39

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...