Reacția lui Verginel Gireadă după ce a trecut în barca PSD: ”Am ales să fac acest pas important în cariera mea politică pentru…”

PSD a anunțat, miercuri seara, ”lotul” de primari și viceprimari trecut la PSD de la mai multe partide politice.

Reacția lui Verginel Gireadă după ce a trecut în barca PSD: ”Am ales să fac acest pas important în cariera mea politică pentru…”

Printre cei care au ales barca PSD înainte de alegerile din acest an se află și Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, cel care își anunțase deja candidatura pentru un nou mandat din partea PNL.

Miercuri seara, Verginel Gireadă a transmis un mesaj către locuitorii comunei Mihai Eminescu, prin care le aduce la cunoștință că, la alegerile locale din acest an, care vor avea loc pe data de 9 iunie, ”voi candida pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Social Democrat”.

”Am ales să fac acest pas important în cariera mea politică pentru a mă asigura de continuarea proiectelor de investiții pe care le avem în derulare, pentru a avea un sprijin real în dezvoltarea comunei și pentru a-mi duce în continuare la îndeplinire toate promisiunile pe care vi le-am făcut. Aceste lucruri le pot realiza doar alături de o echipă unită care a demonstrat și până în prezent că pune umărul la dezvoltarea tuturor comunităților județului Botoșani. Îmi doresc să aveți în continuare încredere în mine, iar eu garantez că alături de dumneavoastră și de noua echipă voi reuși să duc la îndeplinire cu succes toate proiectele propuse”, a transmis primarul comunei Mihai Eminescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
121

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
147

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
224

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...