Valeriu Iftime, după ”exodul” liberalilor la PSD: ”Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă!”

Valeriu Iftime, proaspătul liberal căruia i s-a încredințat, prin demisia lui Costel Șoptică, și funcția de președinte al Partidului Național Liberal la Botoșani, are o misiune dificilă cu doar câteva luni înainte de alegerile locale.

Valeriu Iftime, după ”exodul” liberalilor la PSD: ”Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă!”

 Valeriu Iftime  

Președintele interimar al filialei PNL Botoșani a reacționat după anunțul PSD cu privire la liberalii care au părăsit partidul și au trecut în barca social-democrată.

Valeriu Iftime le urează succes, dar își exprimă și regretul de a nu fi avut prilejul de a interacționa ”mai mult cu unii dintre ei”.

”Cu toate acestea, respectul față de planurile și alegerile fiecăruia este mult mai important și, tocmai din acest motiv, nu îmi doresc să comentez mai mult. Electoratul va fi cel care va taxa sau nu aceste schimburi de tabere”, a transmis Valeriu Iftime, președinte interimar PNL Botoșani.

Liberalul își asigură, însă, electoratul că echipa pe care o construiește va fi una pregătită pentru aceste alegeri.

”Va fi o echipă cu energie, o echipă de viitor, din care vor face parte oameni cu un adevărat suflu liberal. Botoșănenii se așteaptă la o alternativă reală la vot și este de datoria mea să creez asta! Voi găsi cea mai bună opțiune de candidat pentru fiecare loc în parte”, a spus Valeriu Iftime.

Iftime nu a pierdut prilejul de a transmite și viziunea sa pentru un viitor liberal la Botoșani.

”Tocmai am aterizat la Timișoara! De la aeroport până la intrarea în oraș am numărat peste 25 de firme, majoritatea având și activitate de producție! Cred cu tărie că și la Botoșani am putea face așa ceva, cu o singură condiție: să avem o politică liberală sănătoasă, cu oameni serioși, nu care schimbă doctrina de la o zi la alta!”, spune Iftime, care ține să adauge că ”nu caut nicio funcție și nu vreau niciun privilegiu, ci aspir la o poziție de unde, cinstit, să muncesc, ca acest județ să aibă viitor”.

De asemenea, Valeriu Iftime transmite și un mesaj electoral după plecarea colegilor săi la PSD: ”Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă, voturile sunt la cetățenii care așteaptă de la noi locuri de muncă, pensii, respect și perspective de viitor, acasă, alături de familiile lor!”.

Amintim că, odată cu preluarea mandatului de președinte interimar al PNL Botoșani, Valeriu Iftime și-a anunțat și candidatura la președinția Consiliului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
167

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
172

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
253

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...