Un liberal botoșănean își anunță candidatura la primărie. ”Vom asista la un val de încercări de atingere a imaginii mele!”

Anunțul vine în contextul apelor agitate în care se scaldă Partidul Național Liberal în aceste zile.

Un liberal botoșănean își anunță candidatura la primărie. ”Vom asista la un val de încercări de atingere a imaginii mele!”

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, este pe cale de a fi debarcat de la cârma partidului, în favoarea antreprenorului Valeriu Iftime, context în care în interiorul formațiunii politice se vor produce, cel mai probabi, o serie de permutări.

Cunoscut drept susținător al lui Costel Șoptică, Dumitru-Verginel Gireadă a ținut să își anunțe planurile privind propriul viitor politic.

”În mod neoficial a începută campania electorală, iar în următoarea perioadă cu siguranță vom asista la un val de încercări de atingere a imaginii mele și a celor din jurul meu. Trăim vremuri în care democrația este înțeleasă greșit și dusă la extrem în cel mai rău sens, dând frâu liber tuturor extremistilor de a crea haos! Haosul dezbină și ne distruge, nu rămâne nimic bun în urma lui!”, a precizat în această dimineață liberalul Dumitru-Verginel Gireadă, primar al comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani.

Într-un mesaj adresat comunității pe care o păstorește, liberalul dă asigurări că ”rămâne în continuare același om și reprezentant al comunității pe care îl cunoașteți de 20 de ani”.

Totodată, Dumitru-Verginel Gireadă își anunță o nouă candidatură pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu.

”Vă aduc la cunoștință că la alegerile din acest an voi candida pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu. Îmi propun să duc la bun sfârșit toate proiectele de investiție pe care le-am inițiat până acum și să găsesc în continuare noi surse de finanțare pentru investițiile pe care le am pregătite pentru dumneavoastră”, a spus Dumitru-Verginel Gireadă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
3

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
88

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...