Metoda inedită găsită de către o profesoară de desen din Botoșani, pentru a-și menține interesați elevii, online

Metoda inedită găsită de către o profesoară de desen din Botoșani, pentru a-și menține interesați elevii, online

O profesoară de desen care predă la mai multe licee din oraș, și-a făcut propriul canal de youtube cu clipuri practice pentru elevi. Este vorba despre  Daniela Florina Hriscu care, ca mulți alți profesori, face acum orele online.

Totuși, dascălul a făcut ceva în plus. Pentru a fi mai aproape de elevii ei și pentru a-i apropia de materia pe care o predă, profesoara și-a făcut un canal de Youtube intitulat chiar așa: „Doamna de desen”. 

„Am început acest canal de YouTube, Doamna de Desen, ca o soluție pentru școala online, deși voiam încă din primul an de predare să-l încep, iată carantina a fost ocazia perfectă. Feedback-ul este unul pozitiv. Mi s-a atras atenția asupra cantității de informație transmise, că ar fi prea multă pentru un timp atât de scurt, însă încerc să mă mențin doar pe subiect și să îl structurez cât mai la obiect. Așa este la început”, a relatat profesoara pentru TeleBuzz.ro.

Canalul conține videoclipuri practice de urmat pentru elevii ei. De exemplu, cum să-ți facă în mod corect un machiaj prin combinarea culorilor, cum să ai o mască de protecție mai frumoasă, cum să-ți personalizezi un tricou etc. Divertisment și educație sunt termenii care ar putea caracteriza canalul tinerei profesoare. 

„Am început acest canal mai mult pentru ideile practice de desen, căci vreau sa ofer demonstrații clare pentru noțiunile sale existente, cum am făcut în cel mai recent video al meu în care demonstrez cum și ce rol au contrastele cromatice în machiaj”,  a mai spus Daniela Hriscu pentru sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
72

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
42

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
51

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...