Botoşănean judecat după ce şi-a necinstit propria mamă!

Imoralitate, cruzime, lipsă de repere morale: asta l-a trimis pe un individ din Botoşani în faţa judecătorilor care vor decide ce pedeapsă merită pentru ruşinea pe care i-a făcut-o mamei sale.

Botoşănean judecat după ce şi-a necinstit propria mamă!

   Ştiri.Botoşani.Ro

Un individ din Santa Mare a fost trimis în judecată pentru viol, la nici trei luni de la comiterea abominabilei fapte pentru care a ajuns în faţa anchetatorilor şi după gratii: şi-a bătut joc de propria-i mamă. Ca şi cum nu era suficient de cunoscut în satul mamei sale ca mare amator de băuturi alcoolice şi agresiv, Constantin N. a ţinut să ajungă de râsul lumii, agresându-şi mama în cel mai umilitor mod.

În urmă cu ceva timp, şi-a luat soţia şi copiii şi s-a mutat în casa mamei sale, care ar fi trebuit să-i şi rămână lui, contra unei clauze de întreţinere a bătrânei. Numai că sensul cuvântului a fost schimbat de individ care şi-a folosit soţia şi mama drept saci de box. Aşa s-a întâmplat şi în octombrie, atunci când Costantin N. s-a îmbătat şi le-a bătut pe cele două femei din casă. A doua zi, soţia şi-a luat copiii şi bagajele şi s-a mutat la părinţi. Bătrâna s-a refugiat la o vecină unde a stat aproape o săptămână. Când şi-a luat inima în dinţi şi s-a întors în casa ei, a aşteptat-o o altă nenorocire: în timpul nopţii, propriul său fiu a violat-o. În cămaşă, bătrâna a fugit iar de acasă la vecina care o mai găzduise şi care a sunat-o pe fiica bătrânei, care locuieşte într-un alt judeţ.
Aceasta a sunat la 112 şi a alarmat poliţiştii. Luat de pe somn, individul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv. Bătrâna a dat declaraţii despre ce a păţit, însă până acum nu a comunicat dacă se va constitui parte civilă în caz.

Ceea ce notează procurorii despre acest caz este însă relevant, şi anume că în cursul urmăririi penale, Constantin N. a avut o atitudine oscilantă, funcţie de cine îl audia, poliţiştii sau procurorul de caz, mergând de la recunoaşterea şi regretarea faptei până la negarea vehementă, neasumare şi aruncarea responsabilităţii asupra mamei sale, despre care, de altfel, a făcut tot felul de afirmaţii jignitoare, inacceptabile şi revoltătoare.

După trimiterea în judecată, cazul a ajuns pe masa judecătorulului de cameră preliminară care a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală precum şi legalitatea sesizării instanţei. Dacă individul nu contestă concluziile, va ajunge direct în faţa judecătorului care va dispune pedeapsa pe care o merită.

 

Spune-ne opinia ta