Un botoşănean şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în judeţul Suceava!- FOTO

Un botoşănean şi-a pierdut viaţa, duminică dimineaţă, după ce maşina în care se afla s-a izbit într-un cap de pod. Evenimentul rutier s-a petrecut pe drumul ce leagă localităţile sucevene Vereşti şi Dumbrăveni 

Un botoşănean şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în judeţul Suceava!- FOTO

Autoturismul Dacia Logan, inscripţionat taxi şi înmatriculat în Galaţi, a derapat şi a intrat într-un cap de pod după ce conducătorul auto a încercat să efectueze o manevră de depăşire a unei autoutilitare.

În urma impactului un pasager, Gheorghe Z. de 68 de ani, din comuna Vorniceni, judeţul Botoşani, a rămas încarcerat, la faţa locului intervenind o autospecială de descarcerare a ISU Suceava pentru scoaterea sa, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Şoferul, Dumitru G., de 66 de ani, din Galaţi, dar care locuieşte fără forme legale în Vorniceni, a fost şi el a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportată la spital. Din primele informaţii se pare că a suferit o fractură la un picior.

"Din nefericire, pentru victima incarcerata s-a declarat decesul. Cea de-a doua victima era constienta, cu traumatism la un picior. A fost transportata la UPU Suceava pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate. A intervenit modulul SMURD al Detasamentului de Pompieri Suceava, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD (B2 + TIM)"; se arată într-un comunicat al ISU Suceava. 

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "ucidere din culpă" şi "vătămare corporală din culpă"", a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. 

Şoferul nu consumase băuturi alcoolice. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
5

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
78

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
491

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...