Trei persoane rănite după ce două maşini s-au ciocnit la Stadion! FOTO
ACCIDENT!

Trei persoane au ajuns luni după-amiază la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc pe Calea Naţională, în apropierea Stadionului Municipal.

Trei persoane rănite după ce două maşini s-au ciocnit la Stadion! FOTO

O femeie în vârstă de 37 de ani, gravidă în cinci luni, aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan, se deplasa dinspre Gară spre Uvertura Mall, iar în dreptul unei treceri de pietoni a redus viteza, moment în care a fost izbită în spate de o dubiţă VW, condusă de un Aurel A., de 42 de ani.

În urma impactului, autoturismul Logan a acroşat un copil de 13 ani care traversa pe trecerea de pietoni. Copilul a fost luat de părinţi şi dus la Secţia de Pediatrie. 

Rănite au fost şi şoferiţa, precum şi pasagera aflată pe scaunul din dreapta faţă în Logan, în vârsta de 40 de ani. Ambele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Mavromati. Gravida a suferit un traumatism toraco-lombar, iar cealaltă femeie a suferit un traumatism cervical.

Rezultatele etilotestelor au indicat în cazul ambilor conducători auto zero la alcool. Şoferul dubiţei este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
558

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
164

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...