Trei elevi raniti, la Salcea, dupa ce un microbuz s-a izbit in autoturismul unui botosanean! FOTO
ACCIDENT!

Trei elevi de clasa a noua de la un liceu din municipiul Suceava au fost raniti intr-un accident rutier, luni dupa amiaza, la Salcea, dupa ce microbuzul in care erau a lovit un autoturism condus de un botosanean.

Trei elevi raniti, la Salcea, dupa ce un microbuz s-a izbit in autoturismul unui botosanean! FOTO

Accidentul s-a petrecut pe DN 29 in timp ce elevii mergeau spre scoala. Soferul microbuzului, un tanar de 30 de ani, din municipiul Suceava, pe nume Gaitan Ciprian, nu a oprit in dreptul indicatorului STOP, a traversat DN 29, intrand pe strada Aurel Stanciu si nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca VW Passat condus de un barbat de 58 ani din municipiul Botosani, care circula pe DN 29 pe directia Dumbraveni catre Suceava.

Cele doua vehicule s-au ciocnit, fiind raniti trei dintre elevii transportati la liceu, doi de 16 ani si un altul de 17. Acestia au fost preluati de echipaje SMURD si transportati la Spitalul Judetean Suceava pentru acordarea de ingrijiri medicale. Starea lor nu este grava ei suferind politraumatisme usoare si contuzii.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aer expirat, si le-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stbilirii alcoolemiei. Pe numele soferului de 30 de ani s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
226

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
386

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
532

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...