Taximetrist căutat de poliţie! A fugit după ce a produs un accident la ieşirea spre Suceava! FOTO

Poliţiştii au intrat în alertă, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident ce a avut loc la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava, provocat de un taximetrist. Acesta a dispărut la scurt timp după evenimentul rutier.

Taximetrist căutat de poliţie! A fugit după ce a produs un accident la ieşirea spre Suceava! FOTO

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, se afla la volanul unei Dacii Logan şi se deplasa dinspre municipiul Botoşani către Dedeman, iar în timp ce cobora strada Sucevei a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. În maşina cu acesta se afla şi un client.

Un şofer care trecea prin zonă a sunat la 112 şi, potrivit martorilor, persoana care se afla la volanul Loganului avea un comportament ciudat.

La scurt timp la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj de ambulanţă. Şoferul a fost dus la spital, fiind rănit. El a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că nu a consumat băuturi alcoolice. A refuzat însă prelevarea de probe biologice de sânge care ar fi arătat dacă a consumatsubtsnţe interzise şi a fugit de la Unitatea de Primire Urgenţe.

Poliţiştii au început imediat căutările. Au mers la locuinţa taximetristului unde a şi fost găsit, dar acesta a refuzat să descuie uşa pentru a comunica cu oamenii legii. 

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inpectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.     







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
4

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
23

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
249

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...