Tânără din Botoşani implicată într-un accident rutier la Suceava! Şoferul vinovat, acuzat de trei infracţiuni

Tânără din Botoşani implicată într-un accident rutier la Suceava! Şoferul vinovat, acuzat de trei infracţiuni

O tânără, de 32 de ani, din Botoşani, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în localitatea Moara din judeţul Suceava.

Femeia se afla la volanul unui autoturism şi circula pe strada Ion Irimescu când a fost acroşat de un tractor a cărui şofer efectua o manevră cu spatele. Şoferul utilajului, un bărbat de 59 de ani, părea că se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi botoşăneanca a sunat la 112. 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 32 de ani și de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 59 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 59 de ani, nu posedă permis de conducere, iar tractorul nu este înmatriculat.

"În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație  sau conducerea  a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
695

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
234

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
183

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...