Tânără de 21 de ani, din Botoșani, "agățată" de mașina unui sucevean beat!

După ce a acroșat-o pe botoșănanca de 21 de ani, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-un autoturism parcat.

Tânără de 21 de ani, din Botoșani, "agățată" de mașina unui sucevean beat!

Luni seara, la ora 21.20, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un localnic de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe trotuar și a acroşat o tânără de 21 de ani, din județul Botoşani, după care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Victima nu a solicitat ambulanţa la faţa locului şi a refuzat să se deplaseze la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
82

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
87

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
248

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...