Tânăr rănit într-un accident provocat de un amic băut şi fără permis! Şoferul a dat vina pe pasagerul din maşină!

Un accident la beţie l-a trimis pe un tânăr pe patul de spital, iar şoferul va fi cercetat pentru nu mai puţin de trei infracţiuni. 

Tânăr rănit într-un accident provocat de un amic băut şi fără permis! Şoferul a dat vina pe pasagerul din maşină!

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.00, pe drumul naţional dintre Darabani şi Păltiniş. La volan se afla un tânăr de 23 de ani, din Viişoara, în maşină cu acesta, pasager pe scaunul din dreapta faţă, fiind şi un amic de 20 de ani. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, maşina izbindu-se violent de un copac.

Tânărul aflat la volan a sunat la 112 să anunţe accidentul, la faţa locului ajungând în scurt timp echipaje de ambulanţă şi poliţie. Amicul care îl însoţea a suferit multiple traumatisme, fiind preluat de cadrele medicale şi transportat la spital.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că prietenul său ar fi tras de volan spre dreapta, moment în care a pus frână, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în copac. Verificările făcute de oamenii legii au scos la iveală faptul că tânărul care a condus maşina nu posedă permis de conducere şi în plus acesta era şi băut, etilotestul indicând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi tânărul care a ajuns la spital emana halenă alcoolică. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
647

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
173

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
454

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...