Sute de locuinţe din judeţul Botoşani lăsate fără alimentare cu energie electrică

Viscolul şi precipitaţiile abundente au dus la apariţia unor avarii în reţeaua publică de alimentare cu energie electrică. Echipele furnizorului de energie sunt în teren şi încearcă să remedieze problemele. 

Sute de locuinţe din judeţul Botoşani lăsate fără alimentare cu energie electrică

Avarii au fost semnalate în localităţile Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, şi Drislea, comuna Truşeşti. 

În total au fost afectate 500 de locuinţe, iar în jurul orei 9.30 au fost remediate avariile din localitatea Cătămărăşti Deal, echipele de intervenţie concentrându-se ulterior pe problemele de la Drislea. 

Potrivit reprezentanţilor Eon, avariile care au dus la lipsa alimentării a 200 de locuinţe din Drislea vor fi remediate până în jurul amiezii. 

Precipitaţiile abundente au dărâmat şi mai mulţi copaci în municipiul Botoşani şi localitatea Baisa. Pompierii au fost solicitaţi să intervină. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...