Şoferi inconştienţi! S-au urcat băuţi la volan şi au provocat accidente!

Au petrecut de sărbători cinstindu-se bine, dar nu s-au gândit nicio clipă atunci când s-au urcat la volan. Unul a ajuns într-un cap de pod, iar un al doilea şofer a intrat într-un gard.

Şoferi inconştienţi! S-au urcat băuţi la volan şi au provocat accidente!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Sâmbătă, în jurul orei 12.50, S.N. de 44 de ani din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Berzei, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul părăseşte carosabilul şi se izbeşte într-un gard.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 22.30, P.P. de 20 de ani din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc din localitatea Storeşti, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul se izbeşte într-un cap de pod.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
36

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
120

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
692

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...