O tânără s-a răsturnat cu maşina la ieşirea din municipiul Botoşani! FOTO

O tânără a produs un grav accident rutier, în Ajunul Anului Nou, răsturnându-se cu maşina la ieşirea din municipiul Botoşani.

O tânără s-a răsturnat cu maşina la ieşirea din municipiul Botoşani! FOTO

Tânăra, de 24 de ani, se afla la volanul unui Peugeot şi circula dinspre Botoşani spre Dedeman, iar când a ajuns în apropiere de accesul spre Parcul Cornișa, în zona despărțitoarelor de sens, a pierdut controlul asupra volanului.

A izbit un delimitator de sens din beton şi apoi maşina s-a răsturnat pe cupolă. Fata era singură în mașină în momentul producerii accidentului, iar mai mulți șoferi i-au sărit în ajutor și au sunat la 112.

Șoferița a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital pentru investigații.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Ciudat este că, în ciuda impactului puternic, nici un airbag nu s-a declanşat. Accidentul a îngreunat circulaţia preţ de câteva zeci de minute.  



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
20

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
73

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
121

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...