O şoferiţă, cadru didactic, a produs un accident după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice!

Tânăra ce a produs, joi dimineaţă, un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

O şoferiţă, cadru didactic, a produs un accident după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice!

Femeia de 34 de ani, care este cadru didactic la o şcoală din localitatea Silişcani, se afla la volanul unui Ford Focus şi se îndrepta dinspre Botoşani spre serviciu.

La ieşirea din localitatea Victoria, pe o porţiune de drum acoperită cu zăpadă viscolită, a frânat şi a pierdut controlul volanului, ieşind în decor şi izbindu-se intr-un copac.

O pasageră, colegă de serviciu, a rămas încarcerată, fiind solicitată la faţa locului o autospecială de pompieri, precum şi un echipaj TIM SMURD.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au testat şoferiţa cu etilotestul reieşind o concentraţie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunele hi-tech din Botoșani. Cum se dezvoltă unele localități făcând economie datorită sistemelor IT!

astăzi, 10:20

În județul Botoșani, câteva comune încep să se bazeze pe tehnologii industriale moderne pentru a dezvolta comunitățile, dar și pentru a face economie la buget. Printre altele, ...

Fata de 14 ani a fost găsită! Ce decizie au luat polițiștii în privința Denisei

astăzi, 09:52
85

Fata este din satul Sârbi, comuna Vlăsinești. Marți, în jurul orei 16:00, Denisa a părăsit domiciliul fără să își mai contacteze familia, astfel că, aproape de miezul nopț...

Cetățenii de pe mai multe străzi din Botoșani rămân astăzi fără apă la robinete!

astăzi, 09:46
175

Nova Apaserv Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 8 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei localizată ...