Mașini distruse de un TIR, la Flămânzi, după ce șoferul a adormit la volan! O persoană a fost rănită! FOTO
ACCIDENT!

Un spectaculos accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe drumul european Botoșani-Iași, la Flămânzi. Șoferul unui TIR a distrus două mașini și a rănit o persoană după ce a adormit la volan.

Mașini distruse de un TIR, la Flămânzi, după ce șoferul a adormit la volan! O persoană a fost rănită! FOTO

Accidentul a avut loc în apropiere de intersecția de la Șase Drumuri. Șoferul TIR-ului, un tânăr de 22 de ani, din Buzău, a fost la un magazin din Botoșani pentru a aduce marfă.

În timp se se deplasa pe raza orașului Flămânzi, spre Iași, acesta ar fi adormit la volan, mastodontul a pătruns pe partea stângă a drumului unde a lovit violent o autoutilitară de tractări mașini care era parcată și care a ricoșat într-un autoturism VW, înmatriculat în Neamț, care circula din sens opus. 

TIR-ul a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un cap de pod. În urma accidentului, șoferul de pe autoturismul VW, un bărbat de 35 de ani, a fost rănit, fiind preluat de o ambualnță și transportat la spital pentru îngrijiri.

La fața locului au intervenit și pompierii care au spălat carosabilului și au înlăturat pericolul izbuncirii unui incendiu. Bucăți din caroseriile autoturismelor distruse au fost împrăștiate pe șosea pe o rază de câțiva zeci de metri. 

Polițiștii au făcut măsurători și continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
228

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
276

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...