Mașină ajunsă pe câmp după o ciocnire violentă! Un copil a fost rănit! FOTO
ACCIDENT!

Două autoturisme s-au ciocnit în apropiere de Rediu, pe drumul Botoșani-Ștefănești, o persoană având nevoie de îngrijiri medicale. 

Mașină ajunsă pe câmp după o ciocnire violentă! Un copil a fost rănit! FOTO

Un copil în vârstă de 11 ani a ajuns, miercuri la amiază, la spital după ce a fost rănit într-un accident ce a avut loc la ieșirea din municipiul Botoșani spre Stăuceni.

Șoferul unui Nissan se deplasa dinspre Botoșani iar la un moment dat a vrut să facă un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală. Nu a mai apucat, fiind izbit în plin de un Ford Focus care circula în același sens și care a intrat în depășirea unui alt autoturism. În urma impactului violent, autoturismul Ford a fost aruncat pe câmp.

Un copil, pasager într-una dintre mașini, a fost rănit, fiind preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Secția de Pediatrie pentru îngrijiri medicale.

Criminaliștii au făcut măsurători la fața locului iar ancheta polițiștilor rutieri va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
90

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
81

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
111

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...