Leziunile suferite de victima accidentului din Centrul Vechi, prea grave pentru supravieţuire! FOTO, VIDEO

Victima accidentului care a avut loc dimineaţă în Centrul Vechi nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire, dat fiind că leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

Leziunile suferite de victima accidentului din Centrul Vechi, prea grave pentru supravieţuire! FOTO, VIDEO

Victima accidentul din zorii zilei de miercuri nu a avut nicio şansă de supravieţuire, deşi cadrele medicale i-au aplicat manevrele de resuscitare şi au încercat imposibilul în cazul său.

Medicul urgentist Ramona Guraliuc spune că pacientul a fost adus de o autosanitară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă la ora 4:45.

"Pacientul era în stop cardiorespirator, secundar unui politraumatism cauzat de un accident rutier, stop respirator asistolă. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, practic traseul rămânând acelaşi. Pacientul prezenta traumatism cranio- facial sever, traumatism toracic sever, traumatism abdominal, stopul survenind cu cea mai mare probabilitate la locul accidentului", spune medicul Ramona Guraliuc.

În timp ce cadrele medicale încercau să-l salveze pe bărbatul de 41 de ani, în faţa Unităţii de Primire a Urgenţelor se adunau rudele şi apropiaţii victimei accidentului, numărul lor mare dar şi atitudinea gălăgioasă şi agresivă, cauzată de durerea pierderii suferite, determinând cadrele medicale să solicite ajutorul jandarmilor şi a poliţiştilor. Ulterior, la UPU au fost solicitaţi şi lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale.

Două dintre zecile de femei venite să-l plângă pe bărbatul ucis în accident au suferit crize de lipotimie şi au fost ridicate pe braţe de bărbaţi din grup şi duse în interiorul UPU, unde au beneficiat de îngrijiri medicale. Ulterior, din cauza faptului că ambulanţele sosite cu pacienţi din judeţ nu puteau trece prin mulţimea adunată în faţa UPU, forţele de ordine au îndrumat oamenii către părculeţul din curtea spitalului unde vor rămâne şi în orele următoare.

Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, spune că miercuri dimineaţă în jurul ore 5:00, jandarmii au fost solicitaţi de colegii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie "pentru a interveni deoarece în urma unui accident rutier, un număr mare de persoane s-au adunat la UPU Botoşani. Suntem aici în continuare pentru a menţine o stare de normalitate",




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
326

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
343

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
209

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...