Impact violent la Vlădeni după ce un şofer a intrat pe contrasens! O persoană a fost rănită! FOTO

Un şofer care circula, joi, pe drumul Botoşani-Suceava, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autoturism, o persoană fiind rănită.

Impact violent la Vlădeni după ce un şofer a intrat pe contrasens! O persoană a fost rănită! FOTO

Accidentul a avut loc la ieşire din localitatea Vlădeni. Un bărbat , în vârstă de 39 de ani, din Botoşani, aflat la volanul unei Dacii Logan se deplasa dinspre Suceava către Botoşani. La un moment dat a frânat după ce, spune el, o altă maşină care circula în faţa sa ar fi frânat brusc.

Loganul a derapat, a pătruns pe contrasens, unde a izbit frontal o autoutilitară Mercedes, care circula regulamentar, condusă de Corneliu B., de 42 de ani, din oraşul Rădăuţi, judeţul Suceava. În urma coliziunii puternice, autoutilitara a fost aruncată în şanţul de pe marginea drumului.

Şoferul de pe autoutilitară a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe.

Poliţiştii au făcut cercetare la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cele două autovehicule implicate în accident au fost puternic avariate.
 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
195

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
407

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
116

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...