Impact violent la Hudum! Două persoane rănite, o mașină ajunsă în șanț! FOTO

Un nou accident rutier s-a produs, duminică după-amiază, în județul Botoșani. Două mașini s-au ciocnit violent pe drumul Botoșani-Suceava, la Hudum, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

 

Impact violent la Hudum! Două persoane rănite, o mașină ajunsă în șanț! FOTO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui Audi, se deplasa dinspre Botoșani spre Suceava iar la un moment dat a semnalizat stânga pentru a intra pe drumul care duce la Mănăstirea Doamnei.

Șoferul unui VW Golf, în vârstă de 66 de ani, care circula în spatele său nu a mai apucat să frâneze intrând puternic în Audi. În urma impactului autoturismul VW s-a rotit pe șosea și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Două persoane au fost rănite. Una dintre acestea a primit îngrijiri medicale la fața locului de la cadrele medicale de pe ambulanță, iar cea de-a doua a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru mai multe investigații.

Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă pe perioada cât polițiștii au făcut cercetarea la fața locului. La fața locului a ajuns și o autospeciala din cadrul ISU pentru sablarea carosabilului.

Pe numele șoerului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului Audi a fost implicat în accident chiar în ziua nunţii sale. 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
206

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
155

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1212

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...