IMPACT între două autovehicule la Vorona: un tată şi cei doi copii au ajuns la spital în urma accidentului! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Incredibil gest de inconştienţă a unui tată, care duminică seară şi-a urcat copiii mici în maşină şi a pornit la drum, spre Vorona, în condiţiile în care se pare că băuse înainte de a se urca la volan. Maşina pe care o conducea s-a izbit într-un microbuz, puţin lipsind ca vieţi nevinovate să se piardă.

IMPACT între două autovehicule la Vorona: un tată şi cei doi copii au ajuns la spital în urma accidentului! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Un individ care cel mai probabil a sărbătorit Sfinţii Constantin şi Elena cu alcool şi-a urcat cei doi copii, cu vârste de 5 şi 6 ani, în maşină şi a pornit de la Vorona Mare spre Vorona. Poate nici nu era prima oară când urca băut la volan, dar duminică seară, Ford-ul pe care îl conducea făcea slalom pe şosea.

Cel puţin aşa i-a descris traiectoria pasagerii dintr-un VW Transporter în care se aflau patru adulţi şi doi copii, care se deplasau pe DJ 208H dinspre Vorona spre Tudora. Şoferiţa aflată la volanul Transporter-ului a încercat să evite zig-zag-ul Ford-ului însă maşina mai mică a izbit microbuzul într-o laterală şi a ajuns în şanţ, în timp ce Transporter-ul s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului.



În urma impactului, şoferul Ford-ului s-a ales cu fractură la piciorul stâng iar copiii săi cu multiple fracturi. Până la sosirea ambulanţelor, copiii au fost preluaţi de ocupanţii primei maşini ajunse la locul accidentului, care au încercat să-i liniştească pe micuţii speriaţi.

Trei echipaje de Ambulanţă i-au preluat pe tată şi pe copii, transportându-i la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la Compartimentul de Primiri Urgenţe. Acolo, şoferului Fordului i se vor preleva şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

"Toţi pacienţii au fost conştienţi, aduşi la UPU pentru investigaţii suplimentare. Bărbatul este rănit mai grav, dar urmează să fie investigat. Şi copiii prezentau fracturi, dar, de asemenea, urmează să fie investigaţi", spune medicul Liviu Stan de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani.



Locul accidentului arăta teribil: roata din stânga a Fordului, desprinsă din autoturism, a ajuns pe partea cealaltă a drumului iar pe carosabil sunt împrăştiate bucăţi din cele două autovechicule. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru curăţarea zonei.

"La locul intervenţiei am găsit două autoturisme impactate, unul frontal şi unul lateral. Un autoturism era răsturnat. În Ford se aflau trei persoane- doi copii şi un adult, care au ajuns la spital. Nu a fost nevoie de descarcerare", spune Marius Grădinariu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Polițiștii s-au dus la spital pentru a-l testa pe șofer cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat sa sufle. Urmează ca probele biologice să scoate la iveala dacă șoferul a baut si ce alcoolemie avea.

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
421

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
144

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
414

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...