Grav accident la Guranda! Maşină plină cu moldoveni, proptită într-un gard! GALERIE FOTO, VIDEO
UPDATE!

Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi dimineaţă, pe drumul naţional Botoşani-Ştefăneşti. Un autoturism în care se aflau şapte cetăţeni din Republica Moldova, printre care şi un copil de şase luni, s-a răsturnat şi s-a înfipt într-un gard.

Grav accident la Guranda! Maşină plină cu moldoveni, proptită într-un gard! GALERIE FOTO, VIDEO

Autoturismul, un VW Sharan, se îndrepta dinspre Ştefăneşti spre Botoşani. La intrare în localitatea Guranda, într-o succesiune de curbe şi într-o zonă cu vizibilitate extrem de redusă din cauza ceţii, şoferul pierde controlul volanului, maşina sare peste un şanţ, se rostogoleşte şi se opreşte într-un gard.

Mai mulţi localnici au sărit în ajutorul celor din autoturism şi au sunat la 112.

O femeie a suferit o plaga la cap, un bărbat a fost diagnosticat cu traumatism la umăr, iar o alta femeie a suferit un traumatism de sold. La spital a ajuns şi copilul de câteva luni. Toti cei din masina erau din Bălţi. 

Poliţişti au deschis o anchetă şi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului. 

"La fata locului am gasit un autoturism VW Sharan, condus de un cetatean moldovean. Intr-o curba la stanga, acesta a pierdut controlul, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat peste un gard. Din accident au rezultat cinci victime, care au fost transportate la Spitalul Judetean Botosani", a declarat Ionut Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Botosani.

Localnicii spun că este a patra maşină care intră în gardul aflat într-o curbă, în ultima săptămână.

“Era ceaţă foarte mare nu se vedea nimic. Am sărit să îi ajutăm, era şi un copil de şase luni în maşină”, a spus unul dintre localnici.  



















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
30

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
292

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...