Ghinion curat! Șofer nevinovat implicat într-un accident cu o victimă, găsit cu nereguli!


Un tânăr de 26 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident rutier provocat de un alt șofer. 

 

Ghinion curat! Șofer nevinovat implicat într-un accident cu o victimă, găsit cu nereguli!

La data de 25 august, în jurul orei 07:30, G.M. de 25 de ani, din comuna Avrămeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 6B din localitate, efectuează manevra de depăşire a unui autoturism, împrejurare în care intră în coliziune cu un alt autovehicul, condus regulamentar din sens opus de B.I. de 26 de ani.

În urma producerii evenimentului, G.M. a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Săveni, în vederea acordării îngrijilor medicale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că B.I. figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 26 iunie 2017, în acest sens fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare cu valabilitate până la data de 11 iulie.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă  şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
888

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
197

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
496

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...