Femeie rănită după ce o mașină s-a răsturnat pe un drum din Botoșani!
ACCIDENT!

O femeie a fost rănită, sâmbătă dimineața, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

 

Femeie rănită după ce o mașină s-a răsturnat pe un drum din Botoșani!


Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc pe drumul comunal dintre localitățile Poiana și Mesteacăn. Femeia, în vârstă de 60 de ani, era pasageră pe scaunul din dreapta față într-un Opel condus de un bărbat de 50 de ani. 

Într-o curbă la dreapta, pe drumul acoperit cu pietriș, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cei doi au reușit să iasă singuri din mașină și au sunat la 112.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
27

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
36

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
40

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...