Femeia moartă în accidentul de la Cucorăni, identificată de polițiști

După cinci zile de verificări, polițiștii au reușit să afle identitatea femeii care a fost accidentată mortal de un autoturism pe drumul național Botoșani-Dorohoi.

Femeia moartă în accidentul de la Cucorăni, identificată de polițiști

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, victima se numește Anica D., avea 82 de ani, și era din Dorohoi. Deocamdată nu se știe ce căuta femeia în zona în care a avut loc accidentul.

Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în apropiere de Cucorăni. Batrana mergea pe drumul national, moment in care a fost izbita de un autoturism VW Caddy, condus de un tanar in varsta de 27 de ani.

Tanarul se deplasa dinspre Botosani spre Dorohoi si a povestit ca femeia era pe mijlocul drumului, insa a vazut-o mult prea tarziu si nu a mai putut evita impactul, mai ales ca in masina se afla si fiul sau si s-a temut sa nu se rastoarne cu masina. Femeia de 82 de ani a murit pe loc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
258

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
411

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
553

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...