Dosar penal pentru accidentul de la Ungureni, în care maşina unui poliţist a ajuns într-un mal de pământ!

Cazul maşinii băgate într-un mal de pământ şi „abandonate” în faţa Primăriei Ungureni devine tot mai învăluit în mister. Poliţiştii au început urmărirea penală pe faptă, nicidecum pe persoană.

Dosar penal pentru accidentul de la Ungureni, în care maşina unui poliţist a ajuns într-un mal de pământ!

Întâmplarea de marţi, atunci când un autoturism VW a ajuns într-un mal de pământ în faţa primăriei Ungureni, a stârnit o mulţime de semne de întrebare. Şi asta în condiţiile în care martorii au văzut cine se afla la volan dar mai ales modul în care şoferul a coborât de la volan, aceştia suspicionând o alcoolemie peste limitele legale. Cu toate acestea, anchetatorii au declanşat urmărirea penală pe faptă, nicidecum pe persoană.

"Există o anchetă în desfăşurare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni pentru sustragere de la recoltarea de probe biologice", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Faptele, aşa cum au fost povestite de martori, arată astfel: şeful Secţiei de Poliţie Rurală Vlăsineşti, Ionel Bădăluţă, care s-ar fi aflat în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul asupra volanului autoturismului propriu şi a ajuns cu el într-un mal de pământ de pe Drumul Naţional 29, în zona Primăriei comunei Ungureni. A coborât din maşină cu greu, "în patru labe", după cum spuneau oamenii care l-au văzut, şi şi-a abandonat autoturismul.

Despre accidentul de la Ungureni, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Accident cu semne de întrebare, la Ungureni! La volan s-ar fi aflat un polițist beat! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
2

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
30

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
197

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...