Bărbat trântit pe asfalt, de o maşină, pe trecerea de pietoni! FOTO
ACCIDENT!

Un bărbat a fost rănit, duminică dimineaţă, după ce a fost lovit de o maşină pe Calea Naţională, din municipiul Botoşani.

Bărbat trântit pe asfalt, de o maşină, pe trecerea de pietoni! FOTO

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, din Botoşani, s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, în apropiere de Pro Casa, moment în care a fost lovit de un autoturism Cielo, condus de o şoferiţă de 47 de ani, din Darabani, care de deplasa dinspre Stadion.

În urma impactului, pietonul a căzut pe asfalt, de unde nu s-a mai putut ridica. Un echipaj de ambulanţă a ajuns la faţa locului, victima fiind preluată de cadrele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii, care au făcut măsurători. Şoferiţa le-a spus poliţiştilor că a frânat pentru a acorda prioritate, dar din cauza carosabilului umed nu ar fi ţinut-o frânele. Ea se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
263

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
413

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
557

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...